Prestižni sistem ocene kvaliteta hrane Gault&Millau u saradnji sa Turističkom Organizacijom Srbije, uvrstio je restoran Lovački dom iz Valjeva  u svoju publikaciju za 2022 god

About the author : restoranlovackidom

Prestižni sistem ocene kvaliteta hrane Gault&Millau u saradnji sa Turističkom Organizacijom Srbije, uvrstio je restoran Lovački dom iz Valjeva  u svoju publikaciju za 2022 god.

Tako se restoran Lovački dom iz Valjeva našao u odabranom društvu srpskih prestižnih restorana po svom prepoznatljivom kvalitetu.

Ko je Gault&Millau? Poslužićemo se tekstom iz Wikipedije.

Bilo je diskusija o tome koji vodič je važniji, Michelin vodič ili Gault&Millau. Tokom 1970-ih, Mišelinova kontinuirana konzervativna podrška tradicionalnoj kuhinji bila je izazvana podrškom nove kuhinje od strane Gault-Millaua.

Michelin je popularan i veoma uticajan, dok se Gault Millau smatra više fokusiranim na hranu zbog toga što se glavni sistem zasniva isključivo na kvalitetu hrane.

Gault Millau prisutan u raznim zemljama, uključujući Holandiju, Belgiju i Luksemburg, Švajcarsku, Nemačku i Poljsku.

Gault Millau ocenjuje na skali od 1 do 20, pri čemu je 20 najviše. Restorani sa ispod 10 poena se retko pominju.

Bodovi se dodaju na osnovu kvaliteta hrane, sa komentarima o uslugama, ceni ili atmosferi restorana.

Na osnovu ove ocene, restorani visokog ranga mogu prikazati jedan do četiri tokea. Gault Millau ne prihvata plaćanje za unos restorana.

Leave A Comment